Michiel

Ik ben Michiel, en startte De Broodenier samen met mijn zus Hilke. Ik ben nog steeds verwonderd over de "magie" van desembrood; hoe je bloem omzet in deeg en deeg in brood! Vroeg opstaan doet soms pijn, maar zodra het eerste brood uit de oven komt is mijn dag goed!

Hilke

Hoi! Ik ben Hilke. Ik vind het heerlijk om voor dag en dauw op mijn fiets te springen en samen met de geur van vers brood wakker te worden. Zingend aan het bakken en blij om met mijn 'kleine' broer Michiel dit plezier met jullie te delen!

Ozlem

Ik ben Ozlem, ik kom uit Turkije. Na mijn opleiding tot bakker bij Syntra ben ik bij De Broodenier beginnen werken. Desembrood maken is geweldig, en deze plek is als een thuis voor mij geworden.

Anabel

Hoi, ik ben Anabel. Ik werk hier super graag. 's Morgens aankomen in de bakkerij bij mijn leuke collega's voelt altijd wat als thuiskomen. Opstaan is niet altijd gemakkelijk, maar de geur van vers brood en koeken maakt alles 100 keer beter.

Tine R.

Ik ben Tine. Ik hou ervan om de dag te starten met de geur van versgebakken brood en koffiekoeken. Niets maakt mij zo gelukkig als klanten blij maken met onze heerlijke lekkernijen!

Rajan

Hey, ik ben Rajan. Vroeg opstaan is als ochtendmens geen probleem voor mij. Met de geweldige producten van De Broodenier, maak ik jullie graag blij. Een glimlach en een fijn gesprek, krijg je er steeds gratis bij!

Tine V.

Ik ben Tine, De Broodenier is aangemane werkplek en biedt een fijne afwisseling op mijn vast werk! Ik loop warm van plantaardig eten, lokaal consumeren en verpakkingsvrij winkelen, ook van de chocoladebroodjes! En stiekem van àlles wat De Broodenier maakt.

Marina

Ik ben Marina, mama van het enthousiaste bakker-duo Hilke en Michiel, en voel me zo een beetje de oma van de Broodenier. Ik geniet enorm van de korte babbeltjes met klanten, en het chocoladebroodje natuurlijk.

Fran

Hallo! Ik ben Fran, als student vind ik het fijn om in de Broodenier met mijn handen en de mensen bezig te zijn. Mijn favoriet is (uiteraard) de frangipanekoek, al kan een krentenblokje me ook flink bekoren

Ine

Babette

Roos

Hilka

Wim