Chocoladebroodje

Chocoladebroodje

De klassieke chocoladekoek

Lees Meer  
Croissant

Croissant

De Franse klassieker. Volledig huisgemaakt met een traag rijsproces.

Lees Meer  
Frangipanekoek

Frangipanekoek

Krokant bladerdeeg met een vulling van amandelfrangipane

Lees Meer  
Kaneelrolletje

Kaneelrolletje

Zoete zachte koek met kaneelvulling

Lees Meer  
Chocoladeblokje

Chocoladeblokje

Zacht broodje met chocoladedruppels

Lees Meer  
Krentenblokje

Krentenblokje

Zacht broodje met krenten en rozijnen

Lees Meer  
Suiker-gemberblokje

Suiker-gemberblokje

Zacht broodje met suikerparels en gember

Lees Meer  

Kriekenkoek

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg gevuld met krieken.

Lees Meer  
Ronde Suisse

Ronde Suisse

Krokant bladerdeeg gevuld met rozijnen en pudding

Lees Meer  
Appel-Frangipanekoek

Appel-Frangipanekoek

Gerezen bladerdeeg met een laagje frangipane en schijfjes appel.

Lees Meer  
Hazelnootkoek

Hazelnootkoek

Krokant, gerezen bladerdeeg gevuld met hazelnootpasta en chocolade

Lees Meer