Chocoladebroodje

Chocoladebroodje

De klassieke chocoladekoek

Lees Meer  
Croissant

Croissant

De Franse klassieker. Volledig huisgemaakt met een traag rijsproces.

Lees Meer  
Frangipanekoek

Frangipanekoek

Krokant bladerdeeg met een vulling van amandelfrangipane

Lees Meer  

Chocoladebroodje pudding

Een chocoladebroodje een laagje pudding.

Lees Meer  
Kaneelrolletje

Kaneelrolletje

Zoete zachte koek met kaneelvulling

Lees Meer  
Chocoladeblokje

Chocoladeblokje

Zacht broodje met chocoladedruppels

Lees Meer  
Krentenblokje

Krentenblokje

Zacht broodje met krenten en rozijnen

Lees Meer  
Suiker-gemberblokje

Suiker-gemberblokje

Zacht broodje met suikerparels en gember

Lees Meer  

Kriekenkoek

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg gevuld met krieken.

Lees Meer  

Puddingkoek

Ontbijtbroodje van gerezen bladerdeeg gevuld met pudding.

Lees Meer  

Abrikoos-Frangipanekoek

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg gevuld met abrikoos en frangipane

Lees Meer  

Ronde Suisse

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg gevuld met rozijnen en pudding

Lees Meer  

Appel-Frangipanekoek

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg met een laagje frangipane en schijfjes appel.

Lees Meer  

Rozijnenkoek

Koffiekoek van gerezen bladerdeeg met rozijnen

Lees Meer  

Amandelcroissant

Croissant met een vulling van amandelspijs

Lees Meer