Praktisch


Wij bieden jullie elke dag enkele soorten desembrood, en variëren dagelijks in de soorten die we bakken. Daarnaast hebben we koffiekoeken en kleine koekjes. In het weekend respecteren we de Belgische pistolet-traditie. Dit alles vullen we aan met de inspiratie van het moment.
Wij maken alles zelf. Kom het eens bekijken vanuit de winkel!
Wil je zeker zijn van je brood, bestel dan op voorhand online via broodenier.webkorf.be. Bestellen kan steeds tot twee dagen op voorhand om 12u.

Wil je je voor langere tijd engageren, overweeg dan zeker een abonnement! Op vaste dagen in de week liggen er brood of pistolets voor je klaar en je geniet van een korting. Vraag er eens naar in de winkel, of neem een proefabonnement via de webshop (abonnement zijn beschikbaar vanaf september).

Wij werken zoveel mogelijk verpakkingsvrij. Breng daarom je eigen broodzak mee, of koop een herbruikbare Broodenier-broodzak (en vergeet hem volgende keer niet opnieuw mee te brengen). Zo sparen we het milieu! Voor plotse hongertjes kunnen we je uit de nood helpen met een composteerbare broodzak.